Bouwplantoetser

Nikee Kunnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikee Kunnen
OKT 01
Noord-Holland Vast MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134122
Solliciteren

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen, hou je van afwisselende opdrachten en nieuwe uitdagingen? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Voor diverse gemeentes in de omgeving van Alkmaar ben ik op zoek naar de beste professionals die het liefst al enige ervaring hebben als bouwplantoetser. Heb jij nog geen ervaring, maar wel potentie? Ben jij bijna of net afgestudeerd op MBO of HBO Bouwkunde en wil je graag werken voor een non-profit organisatie gericht op de publieke sector, zodat jij jezelf kan bewijzen op de arbeidsmarkt en kan laten zien wat jouw kwaliteiten zijn?

Maandag® geeft zowel ervaren als startende professionals de kans om zichzelf constant te blijven ontwikkelen met verschillende opleidingsmogelijkheden binnen de Maandag® Academy. Niet alleen bieden wij jou een groot netwerk van opdrachtgevers in diverse gemeentes, maar biedt Maandag® jou ook een enorm netwerk aan professionals binnen jouw vakgebied waarmee jij ervaringen kunt uitwisselen en je kunt laten inspireren zodat jij jezelf steeds meer kan blijven ontwikkelen!

Binnen de gemeente waarin jij werkzaam bent als bouwplantoetser, ben je verantwoordelijk voor de bouwaanvragen en schetsplannen. Aan de hand van het bestemmingsplan, het bouwbesluit en de relevante WABO, toets jij de aangevraagde bouwplannen. Je adviseert het management van de afdeling, de directie en de bestuurscommissie, daarnaast bewaak je de procedure en de wettelijke termijnen van de aanvragen die bij jou in behandeling zijn.

Als bouwplantoetser ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces, geniet je ervan om zaken te doen met de klant/opdrachtgever en ben jij het eerste aanspreekpunt bij alle (grote) bouwinitiatieven. Jij ziet het als een uitdaging om alles in de juiste banen te begeleiden, van het maken en laten vaststellen van bestemmingsplannen, tot het aanleveren van alle inhoudelijke inbreng.

Jij hebt de kwaliteiten om alle zaken in goede banen te leiden, gaat gericht en zorgvuldig te werk, bent stressbestendig, houdt van afwisseling in zowel taken als in projecten en gaat telkens weer de uitdaging aan voor het beste resultaat met daarbij altijd een uitstekend oog voor detail.

Functie eisen

  • MBO of HBO Bouwkunde diploma


Wat biedt Maandag® jou?

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
  • Mogelijkheid tot lease auto met tankpas
  • Opleidingsmogelijkheden binnen de Maandag® Academy
  • Groot netwerk van opdrachtgevers en professionals binnen jouw vakgebied


Voldoe jij aan het profiel bouwplantoetser wat ik zojuist heb omschreven, ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, zie je het helemaal zitten om voor Maandag® aan de slag te gaan en durf jij het aan om een nieuwe stap te maken in jouw carrière?


Neem dan direct contact met mij op voor een persoonlijke intake zodat ik jou kan helpen om de juiste stap te zetten, zodat ook jij elke maandag met passie aan je werk begint.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job