Bouwinspecteur

Nikee Kunnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikee Kunnen
OKT 01
Noord-Holland Vast MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134120
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als bouwinspecteur toe aan een nieuwe uitdaging, hou je van afwisseling en wil jij jezelf graag steeds verder blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied?

Voor diverse gemeentes in de omgeving van Alkmaar ben ik opzoek naar bouwinspecteurs die passen binnen het profiel van Maandag® en breed inzetbaar zijn binnen het vakgebied.

Als bouwinspecteur controleer je op locatie de werkzaamheden tijdens bouw,- sloop- of renovatieprojecten. Je toetst of er wordt voldaan aan de verleende vergunningen en geldende wet- en regelgeving. Voor bouwplannen die niet volgens de regels zijn ingediend zoek jij een passende oplossing en adviseer je over een passende toepassing.

Tijdens jouw werkzaamheden inventariseer je risico’s en rapporteer je over oplossingen. Op de bouwlocatie adviseer je over prioritering en afhandeling van aanvragen. Je geeft op woon- en bouwtechnisch gebied voorlichting en informatie. Op deze manier begeleidt je burgers, bedrijven en instellingen, daarbij neem je verschillende rollen aan; soms adviserend, dan weer handhavend. Met jouw bouwkundige achtergrond en kennis van vergunningen ben jij in staat om de betreffende werkzaamheden vakkundig te toetsen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden waardoor je hier helder en duidelijk over kunt overleggen met je collega’s, ondernemers, bewoners en andere betrokkenen.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO bouwkunde opleiding
  • Actuele kennis op gebied van relevante wet- en regelgeving
  • Bij voorkeur enige ervaring met bouwkundige inspectie werkzaamheden


Wat heeft maandag jou te bieden?

  • Marktconform salaris
  • Mogelijkheid tot een lease auto
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid tot vast dienstverband


Ben jij de aangewezen persoon om deze vacature in te vullen? Voldoe je aan de functie eisen en zie jij het als de ultieme uitdaging om als bouwinspecteur aan de slag te gaan?

Neem dan contact met mij op, stuur je CV op en laat zien waarom nou juist jij de aangewezen persoon bent om deze functie met passie uit te voeren!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job