Adviseur Vastgoed

Linda Grootveld
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Grootveld
OKT 01
Utrecht Vast HBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134117
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?


Adviseren van beleid, bestuur en management over het doelmatig gebruik van complexe gemeentelijke vastgoed(deel)portefeuille in relatie tot beleidsdoelstellingen. Je stelt samen met beleidsdiensten integrale huisvestingsplannen op, plant en programmeert; stuurt de uitvoering en realisatie van de huisvestingsprogramma's aan.


Je doet voorstellen voor optimalisatie van de gemeentelijke vastgoed(deel)portefeuille en je geeft advies over omvang, gebruik in relatie tot beleidsdoelstelling en eventueel afstoten van gemeentelijk vastgoed. Je voorkomt leegstand door in te spelen op de groeiende diversiteit van gebruikers en op de nieuwe en wisselende behoeften in de maatschappij.


De (deel)Portefeuille bevindt zich in het krachtenveld van meerdere interne en externe partijen Je stuurt de uitvoering/realisatie van het huisvestingsprogramma aan. Je weet hoe je contracten opstelt tbv het langere termijn gebruik van de Vastgoedportefeuille. en je kunt kaders stellen waarbinnen de gebruikers contacten en contracten worden opgesteld. Als laatst ben je een belangrijk onderdeel van de interne overleggen. 

Functie eisen

Kennis en ervaring:

  • Min. 5 jaar relevante ervaring met WO werk- en denkniveau en vastgoed gerelateerde opleiding(en);
  • Kennis van de relevante beleidsvelden;
  • Kunnen opereren in een bestuurlijk politiek krachtenveld;
  • Kennis van de gemeentelijke organisatie (ervaring bij een gemeentelijk organisatie is een pré, geen eis!).
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job