Groepsleerkracht bovenbouw

Fabian Dossett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fabian Dossett
OKT 01
Overijssel Vast HBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134115
Solliciteren

Over de functie

Buiten wordt het al kouder, de blaadjes vallen van de bomen, kastanjes liggen al op de grond en ‘s avonds moet al eerder het licht aan. Heerlijk, het is weer herfst! Ben jij nog op zoek naar een leuke klas om een herfstproject mee te starten? Voor een basisschool in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor de bovenbouw.

Tot het einde van het schooljaar ben jij verantwoordelijk voor je eigen klas. Je vind het fantastisch om te zien hoe de leerlingen zich ontwikkelen. Je geeft niet alleen les, maar bent ook manager, organisator, coach, vertrouwenspersoon, motivator en stimulator. Dat maakt jouw beroep als leraar in het basisonderwijs heel boeiend en afwisselend

Je bent een pedagogisch en didactisch sterke leerkracht die een veilige leeromgeving in de klas creëert. Van werken in groepsverband tot individuele begeleiding, jij staat aan de basis van de toekomst van leerlingen.

Ben jij de groepsleerkracht die Maandag® zoekt? Ik zou graag in contact met je willen komen. Twijfel niet en solliciteer snel.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Een PABO bevoegdheid of je zit in de afrondende fase van de opleiding
  • (Recente) relevante werkervaring
  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

Wat biedt maandag® jou?

  • Salaris en vakantiedagen conform de leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding €,019 per kilometer
  • Begeleiding van een Recruiter en Accountmanager tijdens het schooljaar
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen op de Maandag® Academy

Over het bedrijf

Wat houdt het werken bij Maandag® dan precies in? Wij detacheren vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.  We bieden je de mogelijkheid om, indien gewenst, van zo veel verschillende groepen te ‘proeven’. Daarnaast werk je onder de zekerheid van een (vast)dienstverband. Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job