Verpleegkundige

Jamie van Doremalen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jamie van Doremalen
OKT 01
Limburg Vast MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134105
Solliciteren

Over de functie

Is het moeilijk om werk te vinden als verpleegkundige? Nee, dat is het niet! Is het moeilijk om werk te vinden dat volledig bij jou past? Waar jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Hmm ja.. toch wel een beetje. Dit is waar wij, als Maandag® zijnde, ons onderscheiden van andere werkgevers in de zorg.

Werken als verpleegkundige wordt gezien als een zware maar dankbare baan. Je neemt de volledige zorg rondom een patiënt op je en regelt alles van opname tot ontslag. Je zorgt voor het kopje koffie in de ochtend, ondersteunt bij de verzorging maar staat ook naasten te woord over de zorg rondom de patiënt. Zie jij jezelf dit doen? Ben jij stressbestendig, heb jij je hart op de juiste plek en wil jij elke dag speciaal maken voor jou patiënt? Dan ben ik op zoek naar jou.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding tot verpleegkundige
  • BIG registratie


Over het bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kunt mij bereiken via 0612542310 of Jamie.vandoremalen@maandag.nl


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job