Verkeerskundige

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
OKT 01
Flevoland Tijdelijk HBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134098
Solliciteren

Over de functie

Er vinden ontzettend veel veranderingen plaats in de verkeerskunde. Volg jij je eigen weg? Dan ben jij de verkeerskundige die ik zoek.


Vind jij het leuk om bij verschillende gemeentes te werken? Wil jij graag jouw expertise doorvoeren en jouw visie op complexe zaken geven? Bij Maandag® ga je aan de slag voor verschillende gemeentes onder jouw professie. Een ontzettend leuke ervaring waarbij je veel leert door de diverse omgevingen waar je in terecht komt. Wij bieden jouw vaste inkomsten en de zekerheid van een baan.


Wat ga je doen in de functie van Verkeerskundige? Je levert een bijdragen aan het ontwikkelen, uitwerken en evalueren van een samenhangend beleid op het gebied van verkeer en vervoer op het niveau van stad en regio. Ook lever je een inhoudelijke verkeersplanologische bijdrage aan structuurvisies, gebiedsvisies, bestemmingsplannen, projecten en andere beleidsplannen op lokaal en regionaal niveau. Je signaleert en interpreteert relevante ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarnaast anticipeer je op mogelijke consequenties van nieuwe ontwikkelingen voor het gemeentelijk beleid en de taken van de afdeling en het team Verkeersplanologie.

Functie eisen

  • HBO diploma, richting Verkeerskunde
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeentelijke organisatie
  • Ervaring met participeren in verkeerskundige/verkeersplanologische projecten en het opstellen van beleid


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job