woonconsulent

Grace Menick
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Grace Menick
SEP 28
Gelderland Vast MBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133461
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende woningcorporaties in de regio Gelderland zijn wij bij Maandag® Arnhem op zoek naar een ervaren woonconsulent!

Als woonconsulent bij Maandag® ben jij verantwoordelijk voor de vragen en klachten van (potentiële) huurders. Je houdt je bezig met onder andere huursubsidie, onderhoud en het verbeteren van de woonomgeving. Als woonconsulent houd jij je bezig met het sociaal beheer van de wijk. Denk daarbij aan het aanpakken van overlast en het uitvoeren van leefbaarheidsactiviteiten. Tevens ben je de verbindende factor tussen de huurders, instanties en klanten in de wijk. Het is daarom belangrijk in deze functie dat je goed kunt communiceren en goed met mensen om kunt gaan. 

Functie eisen

  • Je hebt ervaring opgedaan binnen een woningcorporatie


  • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding


  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel


  • Je bent communicatief vaardig


Bij Maandag® kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers voor de korte en/of lange termijn. Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben je klaar voor een nieuwe Maandag® en herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Neem dan contact op met Grace Menick, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Arnhem, 06-30734046 of grace.menick@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job