Functioneel beheerder Oracle

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
SEP 28
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133456
Solliciteren

Over de functie

Oracle topper gezocht! Ben jij een functioneel beheerder Oracle op zoek naar een nieuwe Maandag?

Maandag Rotterdam is op zoek naar een ervaren functioneel beheerder Oracle EBS. In deze functie ondersteun je de gebruikers van de applicaties en verhelp je incidenten aan de applicatie. Hierbij beantwoord je gebruikersvragen over de applicatie, maar je overlegt ook de gewenste wijzigingen met de gebruikersorganisatie. Je zal standaard en niet-standaard wijzigingen innemen en realiseren, inclusief het opstellen van wijzigingsvoorstellen. De door te voeren wijzigingen overleg je met de EBS –ontwikkelaars. Verder ben je verantwoordelijk voor het testen van de applicatie en het begeleiden van de gebruikerstesten. Ook zal je de gebruikersorganisatie begeleiden bij veranderingen.

Herken jij jezelf in de beschreven vacature? Dan kom ik graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO-niveau.
  • Je hebt ruime ervaring met Oracle EBS, in het bijzonder van de modules die het procure to pay-proces ondersteunen, inclusief APRO Imaging.
  • Je hebt toepassingskennis van EBS 12.1.3 en 12.2.8. Je hebt gedegen kennis van financiële bedrijfsprocessen.
  • Ervaring binnen de overheid is een pré. Technische ervaring met bijvoorbeeld SQL is een pré. Kennis en ervaring met Business Intelligence en Cognos is een pré.
  • Je hebt kennis van ITIL en BISL. Implementatie ervaring is een pré. Je kunt beheer- en technische documentatie schrijven en bijhouden.
  • Je bent resultaat- en klantgericht en je bent analytisch ingesteld.
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job