Medewerker DIV

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
SEP 28
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133438
Solliciteren

Over de functie

Leef jij op wanneer een document zoek is? Dan zoekt Maandag jou! Voor een echte DIV`er is een document nooit zoek, het is een kwestie van goed nagaan waar en wanneer die is gedocumenteerd.

Als medewerker DIV houd jij je o.a. bezig met het registreren en archiveren van documenten. Jij beheert een archief tot in de puntjes en je wordt blij als alle documenten gedocumenteerd zijn naar behoren. Daarnaast voer jij controles uit en houd jij je bezig met het selecteren en vernietigen van dossiers. Hiervoor maak jij accurate selectie- en vernietigingslijsten. Jij snapt het voordeel van een goed onderhouden archief en wilt hier graag je steentje aan bijdragen door te archiveren volgens procedures.

Daarnaast ben je goed met de verschillende DMS systemen. Decos en Corsa zijn jou niet vreemd. Sterker nog, jij bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van DMS systemen en vindt het leuk om gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen aan te dragen.

Leef jij op bij het lezen van bovenstaande vacature? Dan kom ik graag met jou in contact om te bespreken welke interessante banen wij voor jou hebben. Tot Maandag!

Functie eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als medewerker DIV of Archiefmedewerker aangevuld met gemeentelijke ervaring
  • SOD 1 en 2 of een HBO opleiding aangevuld met minimaal de Leergang Aankomend Recordsmanager (LARM)
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving
  • Aantoonbare werkervaring met diverse Document Management Systemen (DMS)
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job