Applicatiebeheerder Corsa

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
SEP 28
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133414
Solliciteren

Over de functie

De applicatiebeheerder voert beheer werkzaamheden uit van Corsa DMS (versie 2016), inclusief Corsa workflow, binnen het Team ICT beleid. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende 1e en 2e lijns-werkzaamheden en eventueel ondersteuning op projectbasis.

De beheerder adviseert, instrueert en ondersteunt collega’s bij het gebruik van applicaties op het gebied van documentmanagement. Ook is hij/zij, samen met technisch beheer, verantwoordelijk voor het monitoren van de beschikbaarheid van services, inclusief scansoftware.

Daarnaast bestaat het werk uit regulier applicatiebeheer, het implementeren en inrichten van nieuwe functionaliteit, testen en implementeren van patches.

De functioneel applicatiebeheerder heeft rechtstreeks contact met gebruikers, key-users, management , collega’s van ICT en leveranciers. Hij/zij fungeert als vraagbaak met betrekking tot de document gerelateerde digitale en geautomatiseerde processen binnen de gemeentelijke organisatie.

De kandidaat voelt zich als een vis in het water in een complexe omgeving (zowel op het gebied van ICT, proces en organisatie).

Hij/zij is leergierig en maakt zich snel kennis eigen. De beheerder heeft als basis een dienstverlenende houding en weet flexibel met klantvragen om te gaan.

Functie eisen

·        Minimaal 3 jaar aantoonbare en recente ervaring met functioneel applicatiebeheer Corsa in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een gemeente. 

·        Je herkent jezelf in de volgende competenties: daadkrachtig, stressbestendig, omgevingsbewust, integer, resultaatgericht, analytisch en communicatief.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job