Skilled Support Engineer

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
SEP 28
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133411
Solliciteren

Over de functie

Voel jij je thuis op een Skilled IT Servicedesk? Maandag Rotterdam is per direct op zoek naar een Skilled Servicedesk Engineer met minimaal MCSA Certificering. Daarnaast is Topdesk je thuishaven. Je kent deze applicatie door en door, sterker nog, functioneel beheer kan je eventueel uitvoeren en je vindt het leuk collega`s op weg te helpen in deze management service tool. Jij snapt de meerwaarde van van een goed ingericht Topdesk en je bent goed bekend met de functionaliteiten.

Werken volgen ITIL methodiek gaat je goed af, en Windows Server; Active Directory; VDI; Exchange; Microsoft Office is voor jou gesneden koek. Dit alles maakt jou een Skilled Engineer omdat je makkelijk omgaat met de techniek, maar je weet hierover te communiceren op een manier dat iedere collega het snapt.

Klantgerichtheid staat voorop in deze functie. Jij haalt voldoening uit een goed ingerichte werkplek en draagt hier op een dienstverlenende wijze je steentje aan bij.

Word jij enthousiast na het lezen van de tekst en ben je op zoek naar een nieuwe Maandag? Ik ga graag het gesprek met je aan.Functie eisen

  • Een afgeonde MBO 3 of 4 richting ICT;
  • Minimaal MCSA (MCSE is een prĂ©);
  • Minimaal 2 jaar ervaring op een Skilled Servicedesk;
  • Kennis van Topdesk / Windows Server / Active Directory;
  • Ambities in de IT;


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job