ICT architect (gemiddeld 12 uur per week).

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
SEP 28
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133406
Solliciteren

Over de functie

Voor een waterschap is Maandag® Breda op zoek naar een ICT-architect, voor gemiddeld 12 uur per week. In de eerste fase zullen er meer uren per week nodig zijn dan in de volgende fase.

Het is een opdracht voor minimaal een jaar met 2x1 jaar kans op verlenging, de standplaats is Breda.

De waterschap bevindt zich in de fase waarin de volwassenheid van de architectuurpraktijk naar een hoger level wordt getild. We zijn op zoek kandidaten die een bijdrage kunnen leveren aan de applicatiearchitectuur en de technologiearchitectuur.

Er zijn een aantal doelstellingen die het waterschap heeft gesteld, hiervoor zijn een aantal werkpakketten beschreven door de waterschap. Voor de verschillende werkpakketten zijn aanvullende voorwaarden gesteld. De werkpakketten verschillen van werkzaamheden, derhalve kunnen deze door verschillende mensen worden uitgevoerd:

Werkpakket 1: inventarisatie en modellering

Werkpakket 2: kennis overdragen, coaching, training-on the-job en gedurende langere periode een Sparringpartner bij het vormgeven van oplossingen. Aanvullende eisen: Aantoonbare werkervaring als solutionarchitect, informatiearchitect of gelijkwaardig;

Werkpakket 3: omzetten visie naar concrete doelarchitectuur met kennis van infrastructuur. Aanvullende eisen: Aantoonbare werkervaring als solutionarchitect, infrastructuurarchitect of gelijkwaardig. Aantoonbare kennis en ervaring met het toepassen van architectuur in het infrastructuurdomein. 

Voor elk van de pakketten wordt een zelfstandige werkhouding gevraagd.


Lijkt het jou een mooie uitdaging om als ICT-architect aan het werk te gaan? Solliciteer snel! Dit kan tot 3 oktober a.s.

Functie eisen

  • Minimaal HBO-opleiding afgerond;
  • Inzicht in relevante vaktechnische ICT-ontwikkelingen;
  • Goed analyserend en probleemoplossend vermogen;
  • Ervaring met TOGAF en Archimate;
  • Ervaring in de watersector is een pré.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job