Psychotherapeut

Sarah Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah Jansen
SEP 28
Gelderland Vast WO
28.10.2018 Job-Nr: 9133400
Solliciteren

Over de functie

Jij bent betrokken psychotherapeut en enthousiast op zoek naar een volgende uitdaging!


Als psychotherapeut ben je opgeleid om patiënten met complexe psychopathologie, veelal meervoudige problematiek, effectief te behandelen. Je gebruikt hiervoor verschillende methodieken die persoons- maar ook klachtgericht werken. De therapeutische relatie tussen patiënt en therapeut staat centraal. Een psychotherapeut houdt zich onder andere bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen en het geven van diverse behandelingen. Je bent betrokken bij je patiënten en hebt als doel om het geestelijk of psychosociaal lijden waar mogelijk te genezen of, waar niet mogelijk, tot een minimum te beperken. Gedurende dit proces doe je doelgericht verslag van je werkzaamheden en bevindingen. Als psychotherapeut heb je tevens overleg met andere disciplines over de beste behandeling voor jouw patiënten.


Ben jij deze betrokken psychotherapeut? Bij Maandag hebben we op dit moment verschillende mogelijkheden voor je! Ik kom graag met je in gesprek om te kijken wat jij als psychotherapeut in je werk belangrijk vindt.

Functie eisen

• Je hebt je postdoctorale opleiding tot psychotherapeut afgerond

• Je bent in het bezit van een BIG registratie


Meer weten? Klik snel op Solliciteer! Graag zie ik je binnenkort voor een vrijblijvende kennismaking!

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

·        Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.


·        Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


·        Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


·        Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job