Op zoek naar een contractmanager Sociaal Domein

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijke Vaatstra
SEP 28
Groningen Vast HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133371
Solliciteren

Over de functie

Als contractmanager ben je constant in overleg met opdrachtgevers, gecontracteerde partijen en betrokkenen in de regio. Er wordt van je verwacht dat je juiste informatie levert aan zowel de gemeenten als externe partners waarmee je een open en vertrouwelijke relatie opbouwt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van aanbieders naar het gewenste resultaat door middel van het juist coördineren van het contract- accountmanagement en doe je de voorbereiding en verslaggeving van accountgesprekken. Als persoon ben je assertief en werk je proces- en planmatig.


Werkzaamheden

Bijbehorende taken zijn de dienstverlening verbeteren door middel van het bijsturen van overeengekomen prestaties, het analyseren en rapporteren van meetgegevens om op deze manier de juiste informatie op het juiste tijdstip beschikbaar te stellen voor de gemeenten. Ook monitor je de werking van contracten om te controleren of er wordt voldaan aan beleidsdoelstellingen. Als het gaat om contracten en innovatie dien je als stevige gesprekspartner voor zorgaanbieders.

Functie eisen

  • Je bent op korte termijn beschikbaar
  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd op minimaal HBO niveau.
  • Je beschikt over gedegen kennis en ervaring binnen het sociaal domein waarbij je ook affiniteit hebt met verschillende contractvormen en de bedrijfsmatige aspecten.
  • Je hebt ervaring met complexe projecten waarin je een verantwoordelijke rol had.
  • Je beschikt over zowel goede communicatieve als schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent goed in het ontwikkelen en onderhouden van netwerken die nodig zijn voor deze functie.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®. Mensen met een frisse blik, die van aanpakken weten. Die de maandag zien als een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Ben jij er daar één van?

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job