Leerkracht basisonderwijs schooljaar 2018-2019

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
SEP 28
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133361
Solliciteren

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging voor volgend schooljaar? Is voor jou afwisseling en plezier in je werk belangrijk? Word leerkracht bij Maandag® Breda!


Ondanks dat het schooljaar 2018/2019 al van start is gegaan zijn wij bij Maandag® altijd bezig met het zoeken van nieuw talent! We zoeken gepassioneerde en positieve leerkrachten die samen met ons van hun maandag een feestje willen maken. Werken met plezier staat bij Maandag® namelijk voorop. We zoeken zowel startende leerkrachten die recent de Pabo hebben afgerond als ervaren leerkrachten. Bij Maandag® zijn er voor iedere leerkracht genoeg mogelijkheden. We houden rekening met je ervaring, wensen en ambities; jouw ontwikkeling staat centraal!


Werken als leerkracht bij Maandag® betekent de zekerheid van een (vast) contract gecombineerd met afwisseling in je werkzaamheden. Je wordt gedetacheerd, rekening houdende met jouw voorkeuren, bij verschillende basisscholen in regio Breda/Tilburg/Den Bosch. De periode dat je gedetacheerd wordt verschilt van 6 weken tot een heel schooljaar. Mocht je naast het reguliere basisonderwijs interesse hebben in het speciaal onderwijs, dan kun je ook daar voor de klas staan. Bij Maandag® is geen schooljaar hetzelfde!


Voor een startend leerkracht kan Maandag® interessant zijn om in een redelijk korte periode ervaring op te doen bij diverse scholen, waardoor je leert werken met verschillende lesmethodes en te maken krijgt met verschillende schoolculturen. Je leert jezelf goed kennen en komt erachter waar jij het beste tot je recht komt. Voor ervaren leerkrachten is het werken via Maandag ‘een keer wat anders’. Na misschien jarenlang te hebben gewerkt op één school is de rek er een beetje uit en ben je toe aan nieuwe uitdagingen om jezelf te blijven ontwikkelen als leerkracht. 


Tot slot heb je ook nog de volgende voordelen:

• Persoonlijke ontwikkeling door de Maandag® Academy. Je kunt verschillende meet ups bijwonen en workshops/trainingen volgen;

• Uitbreiding van je onderwijsnetwerk. 


In het specifiek zijn we op zoek naar leergierige leerkrachten met een Pabo bevoegdheid die het uitdagend vinden om op diverse scholen te werken, met de zekerheid van een (vast) contract.

Functie eisen

• Je beschikt over een Pabo diploma of je studeert dit jaar af;

• Je hebt minimaal één jaar ervaring als docent (dit kan ook een stage zijn);

• Je bent minimaal 0,5 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar; 

• Je vindt het leuk om afwisseling in je werk te hebben.


Wat biedt Maandag jou?

• Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;

• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van trainingen en cursussen;

• Proactieve begeleiding door je accountmanager en recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job