Adviseur Ruimtelijke Ordening

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
SEP 28
Drenthe Vast HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133354
Solliciteren

Over de functie

Zo kan je nu bij een gemeente in Noord-Nederland aan de slag als Beleidsmedewerker RO. Je zal je bezig houden met een aantal ruimtelijke werkzaamheden , zoals het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen, het begeleiden van diverse ontwikkellocaties en overige binnen het team voorkomende RO werkzaamheden. Er wordt iemand gevraagd met ervaring in Proces- en Projectmatig werken en die omgeving bewust is. De uren van de opdracht zullen in overleg worden afgestemd, maar zal tussen de 28-36 uur per week gaan liggen.

Functie eisen

  • Juridische/Planologische opleiding afgerond
  • 3 jaar ervaring als Juridisch Beleidsmedewerker RO binnen een gemeente of andere overheidsinstelling

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO) en de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken, vanuit onze eigen Academy. Waar nodig maken wij ook ruimte voor een persoonlijk opleidingsaanbod. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Wij hebben mogelijkheden voor vaste dienstverbanden bij ons en bij de opdrachtgever, maar daarnaast is er ook ruimte voor ZZP-ers. Wil jij meer weten of je interesse kenbaar maken? Neem dan direct contact op met mij via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job