Wmo Consulent

Esrah Jellema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esrah Jellema
SEP 28
Friesland Tijdelijk HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133321
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een voorstander van het zo volledig mogelijk participeren in de samenleving en ben jij bekend met de ‘kanteling’ en eigen kracht binnen de Wmo? Heb je aantoonbare kennis van de Wmo en wil je deze graag inzetten? Dan is Maandag® Leeuwarden op zoek naar jou!

Als Wmo consulent houd jij je bezig met het zelfstandig afhandelen van aanvragen voor de individuele Wmo voorzieningen. Hierbij kun je denken aan vervoer, een rolstoel, verschillende woonvoorzieningen of hulp in de huishouding. Je legt huisbezoeken af en bent in staat zelfstandig (her)indicaties op te stellen of doet dit met behulp van een CIZ-advies, hier heb je uiteraard ook ervaring in. Je stelt rapportages en beschikkingen op, je pleegt overleg met zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partners.

Van belang is dat je als Wmo consulent kennis hebt van de ‘kanteling’. Zelfredzaamheid en zelf-oplossend vermogen staan daarom hoog in het vaandel.

Functie eisen

Ben jij de Wmo consulent die Maandag® zoekt, dan bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten, goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

  • HBO-niveau Paramedische achtergrond is een pre
  • Ruime kennis van de Wmo en ruime ervaring als Wmo-consulent
  • Bekend met de Kanteling binnen de Wmo
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • GWS ervaring is een vereiste
  • En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job