Informatie adviseur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
SEP 28
Zuid-Holland Tijdelijk WO
28.10.2018 Job-Nr: 9133307
Solliciteren

Over de functie

Wil jij bij Gemeente Rotterdam aan de slag als Informatie adviseur? Als informatie adviseur ben je samen met de andere projectleden verantwoordelijk voor de intake en analyse van de verandervraag (het demand) en adviseer je hierover. Je bent werkzaam binnen een programma wat zorgt voor het leveren van eigentijdse dienstverlening. Je analyseert complexe opdrachten met een multidisciplinair karakter, onderzoekt relevante gegevens, verricht verkennende studies en werkt dit uit in een plan, bijdrage aan business case of programma van eisen. Je hebt overzicht over de totale demand en bent cruciaal voor het Business & Informatie Planningsproces voor het programma. Je hebt contact met bestaande en nieuwe opdrachtgevers, hoger (afdelings)management en andere informatie adviseurs en architecten binnen de gemeente. Bovendien vertegenwoordig je het programma in de architectuur overleggen en adviseer je directe collega’s binnen het team over architectuurvraagstukken. Je zorgt voor ontwikkeling en beheer van architectuur producten (o.a. voor domein-architecturen). Je weet de balans te vinden tussen programma belang versus concernbelang. 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en wil jij aan de slag bij een van de meest innovatieve gemeenten van Nederland? Reageer op de vacature en ik ga graag een oriënterend gesprek met je aan. Hopelijk Tot Maandag!

Functie eisen

  • Je hebt WO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een aanpakker resultaatgericht, verantwoordelijk, klantgericht, flexibel, analytisch sterk, proactief, vindingrijk en je kunt goed prioriteiten stellen. Vanzelfsprekend kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren/adviseren op verschillende niveaus.
  • Kennis van architectuurmethoden (Togaf, DYA) en de architectuurtaal Archimate zijn een pré.
  • Binnen Rotterdam is de tool BiZZdesign Enterprise Studio de standaard voor vastlegging, kennis hiervan is een pré. 
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job