Medewerker Financieel beheer & Informatievoorziening

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
SEP 28
Limburg Tijdelijk HBO
28.10.2018 Job-Nr: 9133285
Solliciteren

Over de functie

Een gemeente in Limburg heeft jou nodig! Waarvoor? Voor de digitale inrichting van financiële processen binnen de afdeling Wmo en Jeugd. Dat is een mond vol, dus wat ga je eigenlijk doen?

De opdracht is om het administratieve werk binnen het team Wmo en Jeugd inhoudelijk te coördineren. Hiervoor is het nodig om de huidige werkprocessen te analyseren en werkinstructies op te stellen. Als je daar een goed beeld van hebt, ga je ook een bijdrage leveren aan het vormgeven van een applicatie, doe je hierin verbetervoorstellen en kun je wat al bestaat actualiseren naar de maatstaf van de actuele wet- en regelgeving en interne bedrijfsvoering.

Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het opstellen van financiële- en managementrapportages, overzichten en verantwoordingsdocumenten. Aan de hand van deze informatie kan jij een goed onderbouwd advies geven binnen de organisatie.

Door jouw financiële ervaring ben je in staat op input te leveren voor de begroting-berap en de jaarrekening p&c cyclus.

Als persoon ben jij daadkrachtig en heb je een kritische blik. Jij hebt het lef om aan de bel te trekken op het moment dat je iets opvallends tegenkomt bij een interne controle van bijvoorbeeld facturen. Verder zoekt de gemeente ook iemand die het niet erg vindt om op de voorgrond te treden. Bijvoorbeeld door te participeren in regionale overleggen of in het contact met CAK en SVB.


Functie eisen

Voor deze vacature gelden de volgende eisen:

  • Jij hebt aantoonbare werkervaring met de Wmo en Jeugdwet;
  • Jij kunt lezen en schrijven met Excel;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring met de applicatie Civision Samenlevingszaken;
  • Per directe inzetbaarheid is een pré!


Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job