Verzorgende IG

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
SEP 27
Friesland Tijdelijk MBO
27.10.2018 Job-Nr: 9132702
Solliciteren

Over de functie

Je draagt de cliënten een warm hart toe en daagt ze uit in wat ze zelfstandig nog kunnen doen! Je controleert je cliënten op gezondheidsproblemen, maar ook help je de cliënten met het aankleden, eten, haren in model brengen, wassen en medicatie geven. De cliënten houden van gezelligheid en een prettige leefomgeving, kan jij hiervoor zorgen?

Jij gaat precies doen waar jij goed in bent. Is dat in het huiselijke kleinschalig wonen? Op een psychogeriatrische afdeling? Of toch liever somatiek? Jij weet wat je wilt en kiest dus waar en wanneer je wilt werken! 

Functie eisen

Jij bent een Verzorgende IG die:

  • In het bezit is van een diploma Verzorgende IG.
  • Gastvrijheid als tweede natuur heeft.
  • Bevoegd en bekwaam is

 

Functie eisen:

·       Afgeronde opleiding tot Verzorgende IG

·       Bekwaam met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen

·       Zelfstandig en een teamplayer

·       Flexibel in diensten

·       In bezit van rijbewijs B


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job