Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
SEP 27
Friesland Vast MBO
27.10.2018 Job-Nr: 9132700
Solliciteren

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio zijn wij continue op zoek naar verpleegkundig specialisten.

Als verpleegkundig specialist ben jij daadkrachtig in denken en doen. Je draagt bij aan de diagnostiek, behandelwijze en begeleiding aan de cliënten en het cliëntensysteem. Je functioneert binnen een multidisciplinair team en voert het verpleegkundige deel van het multidisciplinaire behandelplan uit. Je hebt kennis van comorbiditeit en schrijft medicijnen uit binnen de gestelde kaders.

Als eindverantwoordelijke kan jij een crisissituatie signaleren. Daarnaast geef je advies aan behandelaars en andere betrokkenen. Jij bent de spin in het web en voorziet de cliënt en diens omgeving van voorlichting en advies. Naast de zorg voor de cliënt draag je zorg voor een volledige en tijdige registratie en verslaglegging van de behandelgegevens.


Functie eisen

• Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;

• BIG-geregistreerd;

• Ervaring als verpleegkundige binnen het vakgebied.


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar maureen.schlaman@maandag.nl of bel naar 06-12895603 dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job