Toezichthouder milieu

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
SEP 26
Overijssel Tijdelijk HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132335
Solliciteren

Over de functie

Alle onderwerpen die met het milieu te maken hebben vind jij interessant. Alle vraagstukken op dit gebied wil jij graag oplossen. Je wilt een afwisselende baan waarbij je klanten informeert en adviseert. Dit doe je op het gebied van milieuaspecten van zowel de waterbodem als de landbodem. Jij adviseert ook op het gebied van bestemmingsplannen en vergunningaanvragen.


Je bezoekt bedrijven namens de overheid en je controleert op de naleving van de relevante wetgeving. Je overlegt met bedrijven en heeft adviezen over milieutechnische aspecten.  Waar nodig handhaaf je geconstateerde overtredingen. Je maakt risicoanalyses. De bevindingen van jouw bezoek rapporteer je en zal de overtredingen melden. 

Functie eisen

·      Afgeronde HBO opleiding milieukunde

·      kennis van relevante wetgeving en richtlijnen

·      Werkervaring binnen een gemeente/overheid

·      Relevante werkervaring als milieukundige of een soortgelijke functie

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als toezichthouder milieu? Neem dan contact op met mij door te mailen naar rosalie.pol@maandag.nl of bel/app naar 06 - 12417115


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job