Leerkracht groep 3

Fabian Dossett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fabian Dossett
SEP 26
Gelderland Vast HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132333
Solliciteren

Over de functie

Voor een school in de omgeving van Nijkerk is Maandag® op zoek naar een juf of meester voor een leuke groep 3. Het betreft een vacature voor drie dagen (maandag t/m woensdag) op een christelijke school. De opdracht loopt tot minimaal de kerstvakantie.

Als groepsleerkracht ben je verantwoordelijk voor een eigen klas met allemaal verschillende leerlingen. Jij helpt leerlingen groeien in wie ze zijn en in alles wat ze leren. Het eerste jaar van de middenbouw komen de leerlingen steeds verder in hun ontwikkeling en hebben ze al een flink aantal vakken. Daarnaast vertel je verhalen, voer je kringgesprekken en word er gezamenlijk gezongen.

Jij zorgt met jou kennis en kwaliteiten dat er een veilige leeromgeving in de klas word gecreëerd. Van werken in groepsverband, tot individuele begeleiding. Jij levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Ben jij de groepsleerkracht die Maandag® zoekt? Ik zou graag in contact met je willen komen. Twijfel niet en solliciteer snel.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Een PABO bevoegdheid of je zit in de afrondende fase van de opleiding
  • Beschikbaar voor 0,6 fte
  • (Recente) relevante werkervaring
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

Wat biedt maandag® jou?

  • Salaris en vakantiedagen conform de leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding €,019 per kilometer
  • Begeleiding van een Recruiter en Accountmanager tijdens het schooljaar
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen op de Maandag® AcademyOver het bedrijf

Wat houdt het werken bij Maandag® dan precies in? Wij detacheren vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.  We bieden je de mogelijkheid om, indien gewenst, van zo veel verschillende groepen te ‘proeven’. Daarnaast werk je onder de zekerheid van een (vast)dienstverband. Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job