Verpleegkundige Klinische Zorg

Cynthia Klaasing
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
SEP 26
Noord-Holland Tijdelijk MBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132329
Solliciteren

Over de functie

Wil jij meedenken bij de inrichting van een nieuwe kliniek? Staat rehabilitatie en herstel voor jou voorop? Dan zoekt Maandag jou!

Begin 2019 zal er een nieuwe kliniek geopend worden in de omgeving van Amsterdam. Deze kliniek verleent klinische zorg aan patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening, waarbij verslavingsproblematiek en/of verstandelijke beperking aan de orde is. Rehabilitatie en herstel zijn hierbij uitgangspunten.

Als verpleegkundige zal je begeleiding bieden aan patiënten in hun leefsituatie, de naasten bij de behandeling van de patiënten betrekken en het geven van informatie en voorlichting over de medicatie. Daarnaast zal je te werk gaan in een multidisciplinair team waarmee je regelmatig met elkaar kan sparren. Ook ben jij geïnteresseerd in het beleid binnen de kliniek zoals dwang, drang en suïcide preventie. Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op! In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw drijfveren en gaan wij verder in op de functie als verpleegkundige in de klinische zorg.

Wat biedt Maandag jou?

  • Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer
  • Cursusaanbod via de Maandag® Academy.
  • Goede begeleiding gedurende je dienstverband.

Functie eisen

  • MBO-V diploma
  • BIG geregistreerd


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job