Senior Jeugdzorgwerker

Cynthia Klaasing
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
SEP 26
Noord-Holland Tijdelijk HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132326
Solliciteren

Over de functie

Staat bij jou jongeren met complexe (gedrags)problemen centraal? Werk jij graag in een zelf organiserend team? Dan ben jij de jeugdzorgwerker die Maandag zoekt!

In jouw rol als jeugdzorgwerker werk je samen met de behandelcoördinator aan de uitvoering van het behandelproces van de jongeren. Je zal persoonlijk begeleider zijn van een of meerdere jongeren met en zonder licht verstandelijke beperking. Hierbij zorg je voor rapportages en overdracht en draai je volledig mee in het zelf organiserende team. Ook zal je samen met de ouders, het netwerk en de jongeren zelf werken aan een realistisch toekomstbeeld, waarin ze binnen hun eigen mogelijkheden zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Daarnaast zorg je zelfstandig voor de planning en kun jij omgaan met (onverwachte) conflict- en stresssituaties. Spreekt bovenstaande jou aan? Dan kom ik graag met jou in contact. 

Bij Maandag werken onder andere SPH'ers en MWD'ers die hebben gekozen voor het Maandag gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris. Reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer. Daarnaast is een lease auto bespreekbaar!

Functie eisen

  • HBO diploma
  • SKJ geregistreerd is een pre
  • Ervaring met jongeren met complexe (gedrags)problemen
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job