Accountmanager Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein

Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder
SEP 26
Zuid-Holland Vast HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132286
Solliciteren

Over de functie

In de rol van Accountmanager ben je specialist in bemiddeling van professionals binnen het ruimtelijk & bestuurlijk domein! Met een mooi portfolio aan klanten, ga je met frisse moed aan de slag om hierbinnen te acquireren en onze business verder uit te breiden. Alhoewel we al beschikken over een groot netwerk, ben je niet bang de telefoon te pakken om nog onbekende potentiële contactpersonen te bellen. Vanuit jouw kennis van de markt, weet je exact welke ontwikkelingen volgen en kun jij je opdrachtgever goed adviseren. Je wilt je daarom ook graag verdiepen in nieuwe wet- en regelgeving en ruimtelijke thema’s, zoals bijvoorbeeld de naderende omgevingswet en de energietransitie.


In samenwerking met jouw recruiters, ontvang je de beste professionals beschikbaar in de markt en zoeken jullie samen naar een uitdagende opdracht. Je begeleidt deze professionals door regelmatig het gesprek aan te gaan en je evalueert het functioneren met de betreffende teamleider. Hierdoor heb je een belangrijke rol in het functioneren en de ontwikkeling van onze Maandag professionals.


Binnen Maandag werken we met targets en dit levert jou dan ook geen stress op. Sterker nog, je wordt uitgedaagd om de lat hoog te leggen en keer op keer jouw doelen weer te overtreffen. En goede prestaties zijn mooi meegenomen, want het levert jou een aantrekkelijke bonus op en kans om deel te nemen aan onze sales trips in de zomer en winter met de best presterende recruiters en accountmanagers. 

Functie eisen

Profiel:

·        Affiniteit met het ruimtelijk & bestuurlijk domein

·        Eerdere ervaring in een sales gerelateerde functie is geen must, maar wel een pré

·        HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding is niet nodig


Wat kun je van ons verwachten:

·        Uitgebreide trainingsmogelijkheden via onze Academy, bij start word je direct een week getraind om kennis te maken met onze werkwijze.

·        Doorgroeimogelijkheden op termijn, uiteraard na goed presteren

·        Een hardwerkend team met een gezonde commerciële sfeer

·        Een prima startsalaris, met een leaseauto en een zeer aantrekkelijke bonusregeling

·        Onbeperkt vakantiedagen, wanneer jij dat nodig hebt en je resultaten natuurlijk op orde zijn


Klaar om aan dat nieuw avontuur te starten? Jouw leaseauto en Surface staan klaar om een vliegende start te maken! Reageer snel via onderstaande link of neem contact met mij op voor vragen!

Over het bedrijf

Maandag is marktleider in het bemiddelen van professionals binnen de publieke sector. Met maar liefst 23 vestigingen is Maandag overal in Nederland te vinden. De vestiging in Den Haag waar je aan de slag zult gaan, ligt centraal en dicht bij de snelweg. Met 25 collega’s om je heen werk je aan het behalen van jouw doelen. Er heerst dan ook een gezonde commerciële sfeer, waar er hard wordt gewerkt, maar ook voldoende tijd is om successen te vieren. We lunchen gezamenlijk en hebben elke vrijdag een gezellige borrel als afsluiting van de week. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job