GZ Psycholoog regio Arnhem

Jurgen Barentsen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurgen Barentsen
SEP 26
Gelderland Vast WO
26.10.2018 Job-Nr: 9132262
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Arnhem heeft een breed netwerk van organisaties in de psychologische gezondheidszorg in de regio. Wil jij als GZ-Psycholoog je ervaring uitbreiden? Wij geven jou de mogelijkheid om vanuit een vast dienstverband diverse projecten in te vullen. Zo kun jij ontdekken met welke doelgroep en in wat voor organisatie jij graag werkt. Denk aan GGZ-instellingen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, instellingen voor kinder- en jeugdhulpverlening en forensische instellingen. Maandag® is jouw werkgever die zorgt dat je zekerheid kunt combineren met afwisseling en uitdaging; jouw wensen staan centraal!


Als GZ-Psycholoog diagnosticeer, indiceer en behandel je cliënten met uiteenlopende psychische aandoeningen. Deze variëren van enkelvoudig tot matig complex en om dit in kaart te brengen, maak je gebruik van interviews, observatie, vragenlijsten en testen. Behandelingen op maat toepassen valt onder jouw deskundigheid. De GZ-Psycholoog werkt vaak samen met andere disciplines zoals artsen en psychiaters en heeft daarbij een eigen professionele verantwoordelijkheid.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Psychologie aangevuld met een GZ specialisatie
  • BIG-registratie
  • Kennis van verschillende behandelmethoden zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie etc.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ondernemend, integer en stressbestendig


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job