Intern Begeleider Primair Onderwijs

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
SEP 26
Noord-Brabant Vast HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132233
Solliciteren

Over de functie

Als Intern Begeleider zorg jij voor de juiste afstemming tussen het onderwijsaanbod en de onderwijsbehoefte van de leerlingen en geef je vorm aan passend onderwijs. Je houdt de processen rondom handelings- en opbrengstgericht onderwijs goed in de gaten. Daarnaast zorg je dat de basisondersteuning ook op orde is en neem je deel aan diverse overleggen, waaronder de overleggen binnen het MT, het zorgteam en het IB-team.

Jij bent een ondernemer en je hebt graag de touwtjes in handen, maar je bewaakt je eigen grenzen. Daarnaast ben je ook goed in samenwerken. 

Functie eisen

Wij vragen

  • Zowel parttime als fulltime mogelijk, aantal uren in overleg.
  • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent flexibel
  • Je hebt opleiding afgerond in de richting van Orthopedagogiek of soortgelijk


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. 

Over het bedrijf

Verschillende basisscholen in de regio Noord – Brabant

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job