Jurist handhaving

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
SEP 26
Gelderland Vast HBO
26.10.2018 Job-Nr: 9132199
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren en creatieve jurist handhaving. Het betreft een fulltime functie voor langere duur.

Samen met jouw collega juristen adviseer je over het handhavingsproces en zorg je voor de afwikkeling hiervan. Je biedt ondersteuning bij het afhandelen van een groot aantal zaken

die er liggen op het van gebied bouwen & wonen (Wabo), APV en bijzondere wetten. Je beoordeelt verzoeken om handhaving en stelt handhavingsbesluiten op.

Als persoon ben je iemand die denkt in mogelijkheden: je bent creatief in het vinden van oplossingen en je denkt met de betrokken partijen mee. Vanzelfsprekend ben je communicatief zeer vaardig en kun je je boodschap aanpassen op de doelgroep. 

Functie eisen

·        Afgeronde HBO of WO opleiding Rechten

·        Ervaring met de WABO, APV en Bijzondere wetten

·        Ervaring als jurist handhaving bij een gemeente of andere overheidsorganisatie

·        Goed gevoel voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen 

Over het bedrijf

Wij bieden een (tijdelijke of vaste) arbeidsovereenkomst waarna je in jouw eigen regio bij een opdrachtgever aan de slag zal gaan. Hierbij hanteren we een goed salaris en een reiskostenvergoeding óf een leaseauto. Meer weten over bovenstaande vacature? Dit kan via 06 30 97 18 80 / romy.wennekes@maandag.nl of solliciteer direct om je interesse kenbaar te maken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job