Directievoerder Civiel

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
SEP 25
Drenthe Vast MBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131833
Solliciteren

Over de functie

Onze directievoerder is met zijn vakinhoudelijke expertise onmisbaar voor de projectleider. Tijdens de uitvoeringsfase van civieltechnische werken in noord Nederland ben je voorzitter van de bouwvergaderingen. Naast het beoordelen van meer- en minderwerk, het bewaken van de uitvoeringsplannen en het rapporteren aan de technisch projectleider toets je de bestekken en stuur je de toezichthouders aan. Een veelzijdige functie waarmee je binnen Maandag alle kanten op kunt!

Kom jij met de zekerheid van een vaste aanstelling ons snel groeiende team Bouw & Civiel versterken?

Functie eisen

• Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO richting civiele techniek

• Je hebt kennis van RAW systematiek, UAV en UAV-GC

• Heeft een VCA-VOL certificaat

• Heeft minimaal 5 jaar relevante ervaring in civiele techniek en heeft ervaring met projectmatig werkenOver het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Wij bieden je een uitsteked salaris (op basis van cao CAR UWO). Er zijn concrete mogelijkheden voor een vast dienstverband. Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Wij bieden diverse trainingsmogelijkheden en je maakt deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job