Werkvoorbereider Civiel

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
SEP 25
Drenthe Vast MBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131832
Solliciteren

Over de functie

Het hart van onze energieke werkvoorbereider Civiel gaat bij technisch inhoudelijke vraagstukken sneller kloppen.

Je stelt plannen van aanpak op voor groenprojecten, geeft deels leiding aan de uitvoering bij de aanleg van riolering, ondersteunt projectverantwoordelijken bij de bouw van een brug of signaleert vergunning-technische knelpunten in de voorbereiding van de aanleg van een nieuwe weg. Binnen deze grote variatie van projecten draag je zorg voor het bestek, de werkomschrijvingen, de tekeningen en de calculaties. Wat een mooie uitdaging!

Namens Maandag werk je voor diverse opdrachtgevers in de civiele wereld. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en in de keuken te kijken van diverse organisaties, zowel profit als non-profit! Heb jij vervolgens het gevoel je genoeg te hebben ontwikkeld voor een vervolgstap? Dan bieden wij jou de kans als Projectleider!

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek, of gaat deze binnenkort afronden

• Je hebt stage- of werkervaring binnen de civiele techniek in de rol van werkvoorbereider

• Aantoonbare ervaring met tekenwerk, calculaties en het schrijven van bestekkenOver het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een uitstekend salaris op basis van cao CAR UWO. Een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job