Endoscopie Verpleegkundige

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
SEP 25
Noord-Holland Vast HBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131821
Solliciteren

Over de functie

Werk; soms moet je zelf de benen nemen.

Voor elke patiënt is een endescopie spannend en hierin speel jij een belangrijke rol. Als endoscopie verpleegkundige kan jij het verschil maken door de patiënt snel op zijn of haar gemak te stellen. Jij weet tenslotte wat er allemaal gaat gebeuren.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren van intakegesprekken met patiënten.

Naast deze werkzaamheden zorg jij dat je alle zaken op orde hebt met betrekking tot materialen en je versoepelt de procedure door vooruit te denken en te anticiperen op verschillende procedures in samenwerking met de arts. Je assisteert en/of verricht bij diagnostisch en therapeutisch onderzoek.

Ben jij die energieke, flexibele en servicegerichte endoscopieverpleegkundige die snel de patiënten op hun gemak stelt? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding endoscopie
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische endoscopie handelingen
  • BIG geregistreerd
  • Ervaring met het inbrengen van een perifeer infuus
  • Flexibel in werktijden
  • Empathisch vermogen

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen en ben jij op zoek naar een nieuwe Maandag®? Neem contact met mij op via 06- 22 10 09 78.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job