Docent Nederlands

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
SEP 25
Noord-Holland Vast HBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131779
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die mondeling taalvaardige docent die op een leuke manier de Nederlandse literatuur tot de leerling brengt?

Ga jij een debat of een discussie niet uit de weg en weet je met jouw argumentatieve vaardigheden en mondelinge taalvaardigheid ook nog eens de leerling te motiveren.

Dan is Maandag® op zoek naar jou!

  

Als Docent Nederlands ga je lesgeven aan mbo leerlingen. Tijdens jouw lessen begeleid je de leerlingen in het vak Nederlands. Je leert de leerlingen niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk te communiceren, je leert ook hoe je de leerlingen in hun taalontwikkeling kunt begeleiden en kunt spelen met de Nederlandse taal. Je maakt de leerlingen, door jouw enthousiasme, echt enthousiast voor het vak.


Als Docent Nederlands verwelkomen we je graag in ons docententeam!

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Daarnaast organiseren we ook cursussen op de Maandag® Academy, om up to date te blijven. Ook verwelkomen we je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen en interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de

accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Heb je in de tussentijd een vraag? Schroom dan niet, wij proberen al je vragen te beantwoorden!

Functie eisen

·        je beschikt over een bevoegdheid in het lesgeven voor het vak Nederlands

·        Goede pedagogische en didactische vaardigheden

·        Enthousiaste persoonlijkheid en flexibele instelling

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job