Recruiter

Niké Jongen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niké Jongen
SEP 25
Limburg Vast HBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131748
Solliciteren

Over de functie

Een beleidsmedewerker, toezichthouder of vergunningverlener moeilijk te vinden? Met jouw vasthoudendheid is alles mogelijk. Word recruiter bij Maandag® Maastricht!

Je introductieweek op de Maandag® Academy zit erop: tijd om je carrière in Maastricht te starten. Maandag® Maastricht bestaat uit een club hard werkende mensen die successen samen vieren. Je hebt zin om te beginnen en kan niet wachten tot de eerste professionals via jou mogen starten op een passende opdracht. Bij Maandag® gaan we er met z’n allen vol voor. Onze Recruiters krijgen er een kick van wanneer ze een moeilijk te vinden professional warm hebben kunnen maken voor een opdracht. De zoektocht heeft zich geloond. Wanneer professionals eenmaal bij je aan tafel zitten, maak jij het verschil. Luisteren, aanknopingspunten zoeken en een band opbouwen. Ze kiezen voor jou. Met een goede overtuigingskracht stel je goede kandidaten voor bij je Accountmanager: Janine heeft al jarenlang ervaring, Erik heb je leren kennen als een daadkrachtig persoon. En oh ja, vergeet Lisanne niet: zij heeft stage gelopen op de afdeling bijstand en heeft een mooie beoordeling. Nu is je ‘partner in crime’ aan zet om je professionals te presenteren bij de opdrachtgever. Op naar die eerste match!

Begint het te kriebelen? Vertel ons snel meer over jezelf!

Functie eisen

·        HBO opgeleid

·        Commerciële ervaring

·        Een sterke persoonlijkheid, iemand die zichzelf durft te zijn en niet bang is voor een flinke uitdaging

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job