Medewerker BAG

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
SEP 25
Limburg Tijdelijk HBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131735
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in het noorden van Limburg kan jij aan de slag als Medewerker BAG. Het betreft een tijdelijke klus.

Wat ga je doen? Jij bent het gemeentelijk vraagbaak voor de basisregistraties BAG en WOZ. Je bent intern 'de allesweter', maar voor burgers en bedrijven sta je ook klaar.

Op het gebied van BAG kun je de mouwen opstropen voor het beoordelen en verwerken van mutaties en het opstellen van brondocumenten.

Daarin heb jij de focus op kwaliteit, tijdigheid en volledigheid. Binnen het stuk WOZ ben je verantwoordelijk voor verwerking van mutaties, waar dezelfde focus op toe te passen is.

Buiten deze competenties moet jij iemand zijn die graag zaken tot de bodem uitzoekt. Deze kwaliteit heb je nodig bij het beoordelen van omgevingsvergunningen en het uitzoeken van terugmeldingen. Klinkt het jou als muziek in de oren?


Functie eisen

De gemeente heeft ons een aantal eisen aangeven:

  • je hebt aantoonbare werkervaring met de Wet BAG;
  • je hebt aantoonbare werkervaring met de Wet WOZ;
  • Ervaring met de WOZ applicatie van PinkRoccade (Civision Belastingen) en Geo Tax (Gt-WOZ) en de BAG applicatie van PinkRoccade (CGA) is een grote pré!

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job