Leerkracht groep 7

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
SEP 25
Overijssel Vast HBO
25.10.2018 Job-Nr: 9131716
Solliciteren

Over de functie

Maandag! Het weekend is voorbij en een nieuwe werkweek ligt voor je. Bij het koffieautomaat op school pak je een kop koffie en maak je een praatje met je collega. Nog even de laatste lesvoorbereidingen treffen en dan ben je weer klaar voor de start!

Half negen de leerlingen komen de school binnen. Jullie beginnen de dag met godsdienst. Samen lezen jullie een stuk uit de Bijbel en zingen een lied.

Hierna is het tijd om aan de slag te gaan met lezen, schrijven en rekenen. Samen werken jullie hard aan de stof en daarnaast kunnen de leerlingen aan de klas met Snappet. Zelf maak je tijdens de pauze een aantal leuke foto’s van de groep voor op Klasbord. Dan kunnen de ouders ook even meegenieten!

Tijd voor lunchpauze. Iedereen eet zijn of haar broodje op en gaat vervolgens even lekker naar buiten. Een frisse neus is altijd goed. Voor jou tijd om ook even pauze te houden, waarna je weer fris aan de slag kunt.

In de middag staan biologie, wereldoriëntatie én een spreekbeurt op het programma. Oh, wat is de leerling zenuwachtig voor zijn spreekbeurt. Uiteindelijk gaat het super goed en kun je de leerling een dikverdiende 8 geven! Alle spanning glijdt van de leerling af en hij is helemaal gelukkig met zijn cijfer. Jullie sluiten de dag af en de leerlingen gaan weer naar huis.

Je kijkt nog even de laatste toetsen na en treft de laatste voorbereiding voor morgen. Nu is het voor jou ook tijd om naar huis te gaan. Je kijkt terug op een heerlijke dag met de leerlingen.

Je loopt de school uit en weet weer; wat is het fantastisch om voor de klas te mogen staan!

Voor een basisschool ten noorden van Zwolle zijn wij op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht voor groep 7. Het betreft een functie voor vijf dagen per week (1,0 fte) op een christelijke basisschool.

Functie eisen

Jij hebt:

  • Een lesbevoegd (PABO)
  • (Recente) relevante werkervaring is een pré
  • Per direct beschikbaar of na de herfstvakantie
  • Positiviteit en energie


Wat biedt Maandag® jou?

  • Een contract bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform het leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Extra trainings- en opleidingsmogelijkheden vanuit Club Maandag
  • Begeleiding van een Accountmanager en Recruiter

Interesse? Let us know!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert onderwijsprofessionals in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs en daarnaast in het mbo en hbo.

Ons doel? De juiste school te vinden die bij jou als onderwijsprofessional past! Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften. Daarnaast is er bij Maandag® de mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen om jezelf nog meer te ontwikkelen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job