Behandelcoördinator (Orthopedagoog/ Basispsycholoog)

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
SEP 25
Noord-Brabant Vast WO
25.10.2018 Job-Nr: 9131706
Solliciteren

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan diagnostiek? Wil jij werken in de verslavingszorg? Ben jij gedreven enthousiast en ben jij gemotiveerd om jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te tillen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als orthopedagoog/basispsycholoog werk jij zelfstandig aan behandel -en begeleidingsdoelen, maar kan je tegelijk samenwerken met hoofdbehandelaars, teamleiders en gezinsbegeleiding. Als orthopedagoog/basispsycholoog houd jij je bezig met het begeleiden en adviseren van kinderen en jeugdigen waarbij de opvoedsituatie ‘anders’ loopt. Jij hebt al werkervaring opgebouwd met verslavingszorg, jij bent flexibel inzetbaar en kan bij crisissituaties inspringen om jouw collega’s te ondersteunen. Jouw hart ligt bij het onderzoeken van multi-probleem casussen en kan jouw kennis en vaardigheden inzetten om juist te observeren, adviseren en behandelen. Jij bent resultaatgericht, hebt innovatief vermogen en doorzettingsvermogen.

Functie eisen

  • Een WO opleiding als orthopedagoog of opleiding psychologie
  • Jij hebt ervaring in diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen
  • Jij heb een SKJ registratie
  • Jij bent innovatief, zelfstandig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Jij hebt kennis met begeleidings- en behandelmethodieken in de zorg gericht op kinderen en jeugdigen
  • Jij bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent parttime of fulltime beschikbaar, minimale eis is 24 uur.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job