Groepsleerkracht cluster 3 VSO

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
SEP 24
Noord-Brabant Vast HBO
24.10.2018 Job-Nr: 9131537
Solliciteren

Over de functie

De leerlingen in het 3e jaar zijn leerlingen met een verstandelijke beperking (een IQ tussen de 55 en 65) al dan niet in combinatie met mogelijk bijkomende problematieken zoals motorische, neurologische, somatische of sociaal-emotionele problemen. Het niveau van de leerlingen zit tussen E3 en M5. Qua vaardigheidsniveau worden de leerlingen ingeschaald op niveau 8 tot 12.

Het lesprogramma is een combinatie van 2 dagen reguliere lessen en 2 dagen praktijklessen. In de praktijklessen worden de leerlingen voorbereid op arbeidsuitstroom in een beschutte omgeving, geschikt voor leerlingen met een beperking in de richting van schoonmaak en groen vakgebied. 

Functie eisen

Wij vragen

  • Beschikbaar voor 32 uur op maandag t/m donderdag
  • Een PABO diploma
  • Een afgeronde Master SEN is een Pré
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep
  • Affiniteit met de doelgroep en je biedt de leerlingen structuur en duidelijkheid
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, relativeringsvermogen en flexibiliteit.


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen in het SO of VSO.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

In de regio Breda ga je les geven op een VSO school met cluster 3 leerlingen. Op de school hanteren ze verschillende leerroutes. De missie van de school is om de jongeren start bekwaam te maken om hun eigen leven in de samenleving passend vorm te geven.


Het idee bij de missie is dat leerlingen bij uitstroom in staat zijn in de volgende fase na het onderwijs adequaat te functioneren. Dus in het MBO, op een werkplek of in een vorm van dagbesteding, maar ook in hun woon en leefomgeving. Ze zijn voorbereid om daar, naar vermogen en op hun niveau, regie te nemen bij hun deelname aan een snel veranderende samenleving.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job