Leraar bovenbouw kop van Noord Holland

Arlene Wierda
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arlene Wierda
SEP 24
Noord-Holland Vast HBO
24.10.2018 Job-Nr: 9131524
Solliciteren

Over de functie

Maandag® zoekt leerkrachten voor het basisonderwijs die met jouw kennis én kwaliteiten zorgen voor een veilige leeromgeving.

‘Juf aan het woord’;

“Vanmorgen stond ik om 7.30 uur in de klas om de laatste dingetjes te regelen. Natuurlijk kwam ik nog tijd te kort, maar om 8.20 uur stond ik fris en fruitig in de klas om de kinderen op te vangen. Ze hadden er allemaal zin in! De een kwam wat verlegen binnen lopen, de ander stapte monter op zijn eigen tafeltje af. De gezonde, leuke spanning was van hun gezichten af te lezen”.

Met jouw kennis en kwaliteiten zorg jij voor een leerzame en veilige leeromgeving. Daarnaast begeleid je de leerlingen in hun sociaal-emotionele en morele ontwikkeling en bespreek je de voortgang van het kind met ouders aan de hand van het leerlingenrapport.

Bij Maandag® zijn wij op zoek naar leerkrachten die graag onderdeel willen worden van ons docententeam. Wij zorgen ervoor dat leerkrachten op de juiste plek komen, zodat zij iedere dag met plezier naar de klas gaan.

Ben jij klaar voor een nieuwe Maandag, dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

  • Afgeronde PABO opleiding
  • Recente werkervaring in de bovenbouw
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job