Accountmanager Onderwijs

Jonne den Ouden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jonne den Ouden
SEP 24
Utrecht Vast HBO
24.10.2018 Job-Nr: 9131458
Solliciteren

Over de functie

Een nieuwe maandag®: na het vestigingsoverleg ga jij aan de slag want jouw doel is om zoveel mogelijk scholen te helpen.

Een drukke maar afwisselende dag! Dat is waarom werken bij Maandag® jou een nieuwe uitdaging kan geven. Op het internet struin je af naar interessante vacatures. Telefonische acquisitie is voor jou geen probleem. Je ziet het juist als een uitdaging om van een ''nee'' een ''ja'' te maken en deinst hier niet voor terug. Je werkt nauw samen met de Recruiters tijdens je zoektocht, want zij zijn degene die jou kunnen helpen aan de juiste docent en samen maken jullie de juiste match! Belangrijk hierbij is dat jij hen met volle overtuiging van heldere informatie voorziet zodat zij aan de slag kunnen met de vacaturetekst en het werven.


De mailtjes stromen binnen en ook daar zit een aanvraag voor een docent bij! Yes! Snel maak je een afspraak en spring je een paar dagen later in de auto om de behoeftes en voorkeuren met de school te bespreken. Na de lunch is het tijd voor een sollicitatie, jij zit vanuit service oogpunt bij het gesprek om de docent goed voor te bereiden, vragen te beantwoorden en voor de zakelijke afhandeling. Hierin fungeer jij als adviseur om de school te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Het allerbelangrijkste in je werk vind jij relatiemanagement en zorgt ervoor dat jij de scholen aan je weet te binden. Dit doe jij door regelmatig contact te houden met de scholen en hen te betrekken bij bijvoorbeeld evaluatiegesprekken van docenten.

Jij neemt je verantwoordelijkheid in de begeleiding van de docenten gedurende hun nieuwe opdracht bij een school en neemt de autonomie en vrijheid voor je eigen succes. Een 'winnaarsmentaliteit' is wat jou typeert.Einde van de dag doe je nog een lesbezoek bij een van onze docenten uit het docententeam om betrokken te blijven bij hun werkzaamheden.


Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling.
 • Je hebt ervaring met (telefonische) acquisitie.
 • Je hebt kennis van en/of affiniteit met het vakgebied Onderwijs.
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus.
 • Je wilt graag winnen en denkt buiten de kaders om een oplossing te vinden.

Wat biedt Maandag® jou?

 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling;
 • Je krijgt een lease-auto, laptop en mobiele telefoon;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden;
 • Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt;
 • Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy;
 • Frisse en dynamische werkomgeving waarin we samen actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan.

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button of bel voor meer informatie naar 06 57 56 98 28. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, kernwaarden voorwaarden. Solliciteer hier!

Over het bedrijf

Als Accountmanager kom je te werken in het team van Maandag® Onderwijs Utrecht midden in het centrum. Het team kenmerkt zich door een nauwe samenwerking, ambitie en transparantie. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en zorgt de vrijdagmiddagborrel voor een goede afsluiting van de week.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job