Beleidsmedewerker Jeugd

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
SEP 21
Noord-Holland Tijdelijk HBO
21.10.2018 Job-Nr: 9130449
Solliciteren

Over de functie

Resultaatgerichte Jeugdzorg? Jij weet alle in’s en out’s! Als beleidsadviseur Jeugdzorg zet je jouw kennis in ten behoeve van de nieuwe inkoopstrategie en zorg je samen met de wijkteams voor de juiste implementatie.


Op korte termijn ben ik op zoek naar een ervaren beleidsadviseur met aantoonbare kennis op het gebied van (resultaatgerichte) Jeugdzorg. Je gaat deze kennis inzetten tijdens het aanbestedingsproces voor de nieuwe inkoopstrategie betreft Jeugdzorg. Je gaat nauw samenwerken met de gemeentelijke implementatiemanager en bereidt het wijkteam voor op de veranderingen die er zullen ontstaan.


Tijdens je werkdag kan het voorkomen dat je eerst met wethouders rond de tafel zit en daarna met je collega’s uit het wijkteam. Je luistert goed naar beide partijen zodat je beleid en uitvoering op de juiste manier samen kunt brengen. Het is daarom van belang dat je makkelijk kan schakelen en op verschillende niveaus kan communiceren.


Naast de gesprekken die je voert ben je ook verantwoordelijk voor het beoordelen van vraagstukken en het schrijven van voorstellen aan het college van B&W. Om deze werkzaamheden correct uit te voeren heb jij hier al ruime ervaring mee in de functie van Beleidsadviseur Jeugdzorg.


Is dit jouw droombaan? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur Jeugd binnen gemeenten en bij voorkeur ook met resultaatgerichte Jeugdzorg
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job