GZ-psycholoog Jeugd

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
SEP 21
Noord-Brabant Vast WO
21.10.2018 Job-Nr: 9130404
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als GZ-psycholoog werken in een omgeving waar je veel kunt betekenen voor kind -en jeugdigen? Ben jij betrokken, stressbestendig, enthousiast en vooral gemotiveerd voor een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact.

Als Psycholoog kan je gaan werken in de Jeugd-GGZ-, instellingen voor kinder- en jeugdhulpverlening en forensische instellingen. Jij maakt gebruik van wetenschappelijke en klinische inzichten in diagnostiek en behandeling. Je werkt daarbij nauw samen met een multidisciplinair team, waaronder psychotherapeuten, SPV, psychiaters en andere betrokken hulpverleners.

Je voelt je comfortabel in de rol van regiebehandelaar en als werkbegeleider lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van collega’s. Jouw hart gaat uit naar de patiënten en richt je op persoonsgerichte behandeling. Jij bent zelfstandig ingesteld, maar hebt de communicatieve vaardigheden om samen te werken in een groot team.

Functie eisen

  • Een WO opleiding psychologie en een BIG-registratie als GZ-Psycholoog
  • Relevante ervaring met kind -en jeugdigen
  • Kennis en ervaring met cognitief gedragstherapie, EMDR en het doen in psychodiagnostisch onderzoek
  • Jij bent een doordachte professional en kan doelen in een behandelplan omzetten naar concrete acties
  • Jij hebt ervaring met het intaketraject, diagnostiek, indicatiestelling, behandeladvies en begeleiding aan direct betrokkenen disciplines.
  • Jij bent in bezit van rijbewijs B
  • Uren in overlegOver het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardig heden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Heb jij interesse, neem dan contact op met mij via 0612182119 of via rebecca.evans@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job