Startklaar Overheid

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
SEP 21
Drenthe Vast HBO
21.10.2018 Job-Nr: 9130389
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Startklaar helpt jou als professional op weg in je nieuwe werkomgeving. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris een opleidings- en ontwikkeltraject. Hiermee doe je ervaring op in de publieke sector, werk je aan je professionele vaardigheden en leer je alles over de regelgeving binnen jouw vakgebied. Het programma bestaat uit diverse klassikale en online trainingen.


Voor onze Traineeship zijn wij op zoek naar een recent afgestudeerde of bijna afgestudeerde starter in de richting van Bouwkunde of Planologie. De Planologische starter zal zich eerst bezig kunnen gaan houden met bestemmingsplanprocedures, om uiteindelijk trekker te worden van herindelingsprojecten.

Als Bouwkundige starter zal je jezelf eerst bijvoorbeeld ontwikkelen als Junior Toezichthouder (met de ABW1), om vervolgens uitdagender en complexere controles en handhavingsactie te kunnen gaan doen. Dit alles zal in overleg worden samengesteld en hierbij krijg je de standaard de volgende trainingen aangeboden: E-learning over de werking van de overheid, Algemene Wet Bestuursrecht, Communicatie: gesprekstechnieken, Effectief omgaan met tijd & Projectmatig werken.

Functie eisen

  • Je beschikt over WO of HBO opleiding in de richting van Bouwkunde of Planologie.
  • Gemeentelijke of provinciale stage-ervaring is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Wij bieden een studieovereenkomst, waarbij je in je eigen regio bij een opdrachtgever aan de slag zal gaan. Hierbij hanteren we een goed salaris en een reiskostenvergoeding of een leaseauto. Meer weten over bovenstaande als aankomende Trainee? Dit kan via 06-13160707/ ellemijn.jonk@maandag.nl of solliciteer direct om je interesse kenbaar te maken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job