Groepsleerkracht Onderbouw Speciaal Onderwijs

Jesse Lechanteur
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jesse Lechanteur
SEP 21
Gelderland Tijdelijk HBO
21.10.2018 Job-Nr: 9130314
Solliciteren

Over de functie

De eerste stapjes binnen het onderwijs; leren spelen, communiceren en uiteindelijk leren lezen en schrijven. Ben jij de leerkracht die de kinderen graag bij de hand neemt en ze hierin begeleid? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lesgeven aan kinderen die zich niet thuis voelen binnen het regulier onderwijs. Kleine klassen, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Dit begint al als de dag start. Bij binnenkomst iedereen groeten en even de tijd nemen hoe het vandaag met ze gaat. Zo weet jij hoe je klas zich voelt en hoe jij ze die dag kan mee nemen in de leerstof.

Na het opstarten van de dag ga jij aan de slag met de lessen. Maar je bemerkt dat een leerling zich niet kan concentreren. Je wilt natuurlijk weten wat er aan de hand is, maar toch laat je het even rusten totdat de rest individueel aan het werk is. Dan ga je het gesprek met hem aan. Hij blijkt vandaag toch niet zo lekker in zijn vel te zitten. Je geeft aan dat hij de even de tijd voor zichzelf mag nemen en dat hij daarna weer mee kan doen met de les. Dankbaar kijkt hij je aan en later op de dag bemerk je dat hij weer mee doet.

Ben jij die leerkracht met geduld, die pedagogisch sterk is en het liefst lesgeeft aan de onderbouw? Neem dan contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-22014036 of stuur jouw CV naar jesse.lechanteur@maandag.nl

Functie eisen

Belangrijk om te hebben:

·      Lesbevoegdheid (PABO)

·      (Recente) werkervaring met deze doelgroep

·      Daadkrachtige werkhouding

·      Master SEN is een pré.


Wat krijg je ervoor terug:

·      Dienstverband bij Maandag® - vast is bespreekbaar

·      Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

·      Reiskostenvergoeding

·      Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy

·      Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode

·      Proactieve begeleiding door je recruiter en accountmanager

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job