Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg

Dominique van Ierssel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique van Ierssel
SEP 20
Noord-Brabant Vast HBO
20.10.2018 Job-Nr: 9129835
Solliciteren

Over de functie

Herkenbaar? Heb je affiniteit met de Ouderenzorg? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek naar jou!
Vanuit meerdere organisaties binnen de Ouderenzorg in de regio West- en Midden-Brabant krijgen wij bij Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Maandag® biedt jou als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg de mogelijkheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Hier wordt niet alleen jij blij en beter van, maar ook de zorgbranche! Zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt om bijvoorbeeld een collega te vervangen, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode. Daarnaast ontvang je elke maand een vast salaris.
Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg verricht je zowel verpleegkundige als medische taken en houd je je tevens bezig met kwaliteitsverbetering. Je staat onder supervisie van een arts of medisch specialist en neemt de medische taken van hem of haar over, bijvoorbeeld het toedienen van medicatie volgens de protocollen van de betreffende organisatie. De verpleegkundige zorg geef je zelfstandig.


Functie eisen

  •      Je hebt een HBO-diploma Verpleegkunde
  •       Je hebt een Masteropleiding tot Advanced Nursing Practice
  •      Affiniteit met de Ouderenzorg

Maandag® biedt jou als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg de mogelijkheid om breed ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers, in klein-, of grootschalige afdelingen. Wij zullen uiteraard tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijken welke setting en doelgroep het beste bij je past. Daarnaast zijn in overleg de startdatum en de uren bespreekbaar.

Wij bieden jouw als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een

vast dienstverband.

Benieuwd hoe een werkdag van een Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg bij een van onze organisaties eruit ziet?

Neem dan snel contact op met ons!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job