Projectleider renovatie en planmatig onderhoud

Grace Menick
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Grace Menick
SEP 19
Gelderland Vast HBO
19.10.2018 Job-Nr: 9128929
Solliciteren

Over de functie

Als projectleider renovatie en planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor de aansturing en de samenwerking met de uitvoerder en zijn bouwteam. Je hebt intensief contact met de uitvoerder, bouwplaats medewerkers, architect, de klant, de constructeur en de onderaannemers. Tijdens de uitvoering ben jij de spin in het web. Je maakt kostprijsberekeningen, calculaties en begrotingen. Daarnaast doe je de aanvragen van offertes en beoordeel je deze. Ook ben je verantwoordelijk voor de facturatie, het controleren van de inkoop facturen en het bewaken van de administratie. 

Functie eisen

• Een HBO diploma in de Bouwkunde (of vergelijkbaar)

• Minimaal 1-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

• Je bent in het bezit van VCA certificering en/of bereid om cursussen te volgen


In eerste instantie wordt je gedetacheerd via Maandag® waar je na verloop van tijd wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Grace Menick, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Arnhem, 06-30734046 of grace.menick@maandag.nl

Over het bedrijf

Voor een aannemer in de regio Gelderland is Maandag® Arnhem op zoek naar een ervaren projectleider renovatie en planmatig onderhoud. Je komt te werken voor een gecertificeerd bouwbedrijf in een informele werksfeer waar klantgerichtheid, samenwerking en vakmanschap vooraan staan!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job