Planeconoom

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
SEP 14
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127133
Solliciteren

Over de functie

Ben jij in staat als planeconoom nieuwe projecten snel te doorgronden? Dan wordt het tijd voor een nieuwe Maandag®!


Waar vroeger de focus lag op omvangrijke uitleglocaties voor woningbouw, verschuift de aandacht nu naar het herontwikkelen en transformeren van een bestaande stad. Zorgen voor een goed ingerichte ruimte in een gemeente waar mensen zich thuis voelen om te wonen, werken en verblijven. Het team projecten en grondzaken bestaat uit projectmanagement, projectondersteuning, stedenbouw, planeconomie en grondzaken.


Als financieel specialist op het gebied van gebieds- en grondexploitaties draag je bij aan financiële advisering, sturing en beheersing van gemeentelijke en particuliere projecten.

Je geeft advies over vormen van grondbeleid, samenwerkingsvormen, stuurt taxaties aan en toetst complexe business cases. Daarnaast beheer je de lopende grondexploitaties.

Je beschikt over ruime ervaring op het gebied van de risico’s bij gebiedsontwikkeling en analyses, kostenverhaal (exploitatieplannen) en vastgoedberekeningen. Je adviseert de projectleider, waar het gaat om de ontwikkelstrategie in relatie tot de financiële haalbaarheid en de risico’s, en draagt bij aan onderhandelingen in particuliere projecten of bij PPS.

Je hebt uitgebreide kennis van het werkveld van gebiedsontwikkeling, planeconomie, vastgoed rekenen en in de rol van adviseur. Je bent analytisch sterk, bezit over goede communicatieve vaardigheden (mondeling, schriftelijk) en hebt oog voor tegenstrijdige belangen.

Functie eisen

• Jij hebt een voor de functie relevante afgeronde HBO of WO-opleiding (bijvoorbeeld in de richting van ruimtelijke ordening, planologie, economie of civiele techniek/bouwkunde);

• Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring als planeconoom in gemeentelijke organisaties;

• Jij bent in het bezit van ruime ervaring op het gebied van grondexploitaties en vastgoedberekeningen;


Je bent betrouwbaar en nauwkeurig, ook wanneer er onder druk moet worden gepresteerd. Je bent in staat alternatieven te bedenken en risico’s te formuleren en kan hier op een professionele manier met projectmanagers en externe partijen over communiceren.


Enthousiast over deze functie? Stuur je CV naar onderstaand e-mailadres of bel mij even voor meer informatie over hoe ik jou aan deze baan kan helpen!

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® bieden we een divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is wat wij je bieden. Via de borrels die Maandag® organiseert zal je in contact komen met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten ui je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy, hier bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job