Jurist Omgevingsrecht

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
SEP 14
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127123
Solliciteren

Over de functie

Gezocht: Initiatiefnemers. De omgevingswet veranderd. Dit betekent dat de gemeenten met nieuwe kerninstrumenten gaan werken. De omgevingsvisie, het omgevingsplan en de omgevingsvergunning. Werk jij al als jurist met de omgevingswet?

In het omgevinsgplan komen alle aspecten voor een leefbare, gezonde en duurzame leefomgeving samen. Deze werkwijze komt niet zomaar tot stand, maar moet georganiseerd worden. Daarom ben ik op zoek naar een jurist omgevingsrecht. Iemand die vorm kan geven aan het beleid voor de leefomgeving en met verschillende partijen kan samenwerken, zoals met de buurgemeenten, de omgevingsdienst, provincie en waterschap.

Het wetsvoorstel vereenvoudigt procedures en faciliteert ontwikkelingen, maar realiseert deze niet. Dat doen initiatiefnemers. Daarom zal veel afhangen van de manier waarop jij de nieuwe mogelijkheden van dit wetsvoorstel daadwerkelijk toepast. Wij werken nauw samen met diverse gemeenten. Gemeenten die er klaar voor zijn nieuwe plannen te schrijven. Ik kijk uit om te ontdekken welke veranderingen jij denkt te kunnen doorvoeren als jurist omgevingsrecht. Geïnteresseerd om in diverse projecten te werken met de zekerheid van een dienstverband? Neem dan contact met mij op.Functie eisen

  • Afgeronde WO opleiding Staats- en Bestuursrecht, specialisatie Omgevingsrecht of vergelijkbaar;
  • 2 jaar ervaring met het opstellen of begeleiden van bestemming-, of postzegelplannen.

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® bieden we een divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is wat wij je bieden. Via de borrels die Maandag® organiseert zal je in contact komen met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten ui je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy, hier bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job