Verpleegkundige met ambulante ervaring

Nikki de Bruin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikki de Bruin
SEP 14
Flevoland Vast MBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127116
Solliciteren

Over de functie

Ben jij stressbestendig, vind jij het een uitdaging om mensen met een psychiatrische achtergrond goed te kunnen helpen? Wil jij de mensen die tussen wal en schip vallen helpen? Ga jij problemen niet snel uit de weg en deins je nergens voor terug? Dan ben jij de verpleegkundige die gezocht wordt.


Voor onze opdrachtgever kun je op verschillende plekken gaan werken, bijvoorbeeld bij iemand thuis in een crisissituatie of bij iemand op de dagbehandeling. Je houdt je bezig met kortdurende intensieve behandelingen thuis, uiteindelijk probeer je een opname te voorkomen of te verkorten.


Bij Maandag werken onder andere verpleegkundigen die hebben gekozen voor het Maandag gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris. Reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.


Ik wil graag samen met jou kijken wat er mogelijk is, je kunt mij bereiken op 0630361063 of mailen naar nikki.debruin@maandag.nl

Functie eisen

  • HBO-verpleegkundige niveau 4 of 5
  • BIG geregistreerd
  • Ambulante ervaring (pre)
  • In het bezit van een rijbewijs

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job