Bouwinspecteur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arjan Landesbergen
SEP 14
Zuid-Holland Vast HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127093
Solliciteren

Over de functie

Als bouwinspecteur houd je toezicht op bestaande bouw en nieuwbouw die voorzien zijn van een vergunning. Tevens ben je in staat illegale bouwactiviteiten op te sporen. Naast deze twee taken ben je verantwoordelijk voor het tegengaan van illegale nieuwbouw en inspecteer je steekproefsgewijs kleine en/of grote gebouwen.

Functie eisen

Bouw is jouw passie. Je bent dan ook erg enthousiast, flexibel en communicatief vaardig om deze functie tot een succes te brengen. Jij beschikt over een HBO opleiding in de richting van bouwkunde en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.


Hieronder zijn de competenties weergegeven waar jij als bouwinspecteur aan voldoet:


  • Stressbestendigheid
  • Gewetensvolheid
  • Klantgerichtheid
  • Overtuigingskracht
  • Tactvol
  • Adviesvaardigheden

Over het bedrijf

De diversiteit van bouwinspecteur is dat je altijd weer op een andere plek aan het werk bent en dus jouw dag er elke keer weer anders uitziet. Wij zijn altijd op zoek naar een bouwinspecteur in de Randstad omgeving Den Haag/Leiden/Amsterdam.


Maandag® staat voor plezier die 5 dagen in de week voortduurt, maar elke week weer begint met een glimlach op maandag. Wij zoeken altijd de beste professionals die wij de ruimte geven om zich door middel van trainingen en cursussen verder te kunnen ontwikkelen. De markt trekt aan en daarom zijn wij hard op zoek naar bouwinspecteurs die vanuit een vast dienstverband bij ons aan de slag kunnen.


Stuur je sollicitatie op en onder het genot van een kop koffie of thee zullen wij bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd bellen of mailen. Deze contactgegevens staan links van de vacature.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job